Strajk Napisano 22 Lutego 2014 #122381 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 musisz ustw - > + Renderer: OpenGL + Resolution: 800 x 600 albo 1024 x 768 + Display Mode: Normal + ( + ) Run in a window * szkoda tylko musisz mało ekran działa w cs. + Gamma: Tylko wszystko na High Druga rzeczy to taka że możesz mieć złe sterowniki do karty graficznej to zrób tak jak napisałem Zaktualizuj sterowniki do karty graficznej. Nie wiem jak w Win7 ale w XP robi się to tak ;d: 1. Wchodzisz w "Panel Sterowania" 2. Potem w "System" 3. Następnie klikasz w zakładkę "sprzęt" i "menedżer urządzeń" 4. Szukasz "karty graficzne", rozwijasz pasek i klikasz 2 razy lewym przyciskiem myszy na nazwę swojej karty graficznej. 5. Otworzy Ci się okno w którym przechodzisz do zakładki "sterownik" 6. Na koniec klikasz "aktualizuj sterownik" (sam znajdzie sterowniki w internecie" icon_e_smile.gif Jeśli pomogłem to lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 22 Lutego 2014 #122448 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Zostawiam w celach informacyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 22 Lutego 2014 #122449 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi