`Shooter. Napisano 22 Lutego 2014 #122298 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Nick: `Shooter. Wiek: 15 lat Data rejestracji na forum: 16 lip 2013 Czas spędzony na forum: 11d 11h 53m 44s Doświadczenie w ocenianiu: Dosyć spore. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Oczywiście. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Coś tam parę razy się zdarzyło. Dlaczego Ty?: Ponieważ umiem rozpoznać czy ktoś gra bardzo dobrze czy jednak ma czity, również spędzam dużo czasu na forum. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Duużo, gdy jestem przy komputerze ciągle mam odpalone forum. Coś od siebie: Jestem pomocny oraz miły. Myślę, że ogarnę tę funkcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 22 Lutego 2014 #122325 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 link z plikami na pw powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 24 Lutego 2014 #123431 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi