Go艣膰 Guest Napisano 22 Lutego 2014 #122244 Udost臋pnij Napisano 22 Lutego 2014 Nick: ADI DZI (Aj KILL YOU !!! ) 聽 Wiek: 26 聽 Data rejestracji na forum: 06.01. 2014r. 聽 Czas sp臋dzony na forum: 5d 18h 20m聽 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu: Uwa偶am, 偶e bardzo dobre ogarniam graczy jako admin oraz by艂em ju偶 w UBTEAM na innych sieciach. 聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: TAK 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Forum NIE ! / Serwer TAK ( dla sprawdzenia format贸w plik贸w.) 聽 Dlaczego Ty?: My艣l臋, 偶e jestem osob膮, kt贸ra z g艂ow膮 potrafi oceni膰 sytuacj臋 聽 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: 5/6H 聽 Co艣 od siebie: Mam nadziej臋, 偶e wielu u偶ytkownik贸w oraz Administracji ju偶 mnie kojarzy i wie, i偶 z 聽 聽 聽 pewno艣ci膮 dam sobie rad臋 z funkcj膮. 聽 聽 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 22 Lutego 2014 #122293 Udost臋pnij Napisano 22 Lutego 2014 link z plikami pw 聽 powodzenia 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 23 Lutego 2014 #122845 Udost臋pnij Napisano 23 Lutego 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi