Gość Guest Napisano 22 Lutego 2014 #122244 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Nick: ADI DZI (Aj KILL YOU !!! ) Wiek: 26 Data rejestracji na forum: 06.01. 2014r. Czas spędzony na forum: 5d 18h 20m Doświadczenie w ocenianiu: Uważam, że bardzo dobre ogarniam graczy jako admin oraz byłem już w UBTEAM na innych sieciach. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: TAK Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Forum NIE ! / Serwer TAK ( dla sprawdzenia formatów plików.) Dlaczego Ty?: Myślę, że jestem osobą, która z głową potrafi ocenić sytuację Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 5/6H Coś od siebie: Mam nadzieję, że wielu użytkowników oraz Administracji już mnie kojarzy i wie, iż z pewnością dam sobie radę z funkcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 22 Lutego 2014 #122293 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 link z plikami pw powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 23 Lutego 2014 #122845 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi