Strajk Napisano 21 Lutego 2014 #122062 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Nick:Striker Wiek:24 Data rejestracji na forum:7 października 2013 Czas spędzony na forum:Prawie 5 dni Doświadczenie w ocenianiu:spore Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Nigdy Dlaczego Ty?:Mam duże doświadczenie w ocenianiu zawsze doglądam szczegółów Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Jeśli jestem na kompie to siedzę i na forum myślę że to będzie jakieś 4h Coś od siebie:Nie mam nic do dodania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 21 Lutego 2014 #122066 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 link z plikami na pw powodzenia prosze o nie wypowiadanie się w podaniach o ubt , o otrzymaniu rangi decyduje tylko i wyłącznie jak kandydat oceni otrzymane materiały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 21 Lutego 2014 #122143 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi