Gość Guest Napisano 21 Lutego 2014 #122028 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Napisałem ten temat dla Graczy i Adminów DD2+DM , aby wypowiedzieli się w tym temacie na temat vip'a jak wy go widzicie. Chodzi mi o to, żebyście podali np propozycje co by mógł mieć ten ViP a czego nie, pomoże to Opiekunowi w udoskonaleniu Vip'a:D Tylko taka mała uwaga osoby, które nie grają na serverze DD2+DM niech nie wypowiadają się, gdyż mogą dostać 1 PKT ostrzeżenia za spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2014 #122054 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Moim skromnym zdaniem powinni go usunąć . Tak to wszyscy piszą , że to ma zostać jak classic DD2+DM , a VIP tutaj obecnie jest jak jakiś diablo mod. Dwa skoki , za zabicie życie itp.. No chyba że ktoś ma sugestie na NORMALNEGO VIP'a Chętnie poczytam. Ja ---- Basta. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 21 Lutego 2014 #122057 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 10 HP - HEAD SHOT 5 HP - zwykły frag Dodanie granatów moim zdaniem mija się z celem. Pomyśle potem to coś dodam jeszcze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2014 #122067 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 W pełni popieram zdanie Apostoła. Niech ten serwer bedzie classic'iem. Według mnie ten serwer aktualnie jest bardzo dobrze zrobiony i nie potrzebne sa jakiekolwiek zmiany. Jeżeli mialoby być cos wprowadzone to jedynie tak jak napisał Sykus, nic wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2014 #122141 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Dodanie HE to nie ale z dodatkowym hp za zabójstwo to jest dobra myśl . - 15hp HeadShot - 10 Hp Zwykły kill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2014 #122295 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Podzielam zdanie apostoła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2014 #122423 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Witam, moim zdaniem ten podwójny skok dla vipa to świetna rzecz. Wpływa moim zdaniem jedynie na szybkość przemieszczania, tj. szybkie wejście np. na galę z respa ct. Więcej skilla nikomu nie doda. Faktycznie dodatkowe hp za zabicie to może już za duży bonus, rzeczywiście może warto to usunąć. Ja osobiście sugerowałbym zostawienie tego skoku, który nie wpływa na rozgrywkę, a bynajmniej nie dodaje jakichś super mocy , do tego dodałbym vipowi kolejny magazynek ammo za zabicie, żeby nie trzeba było szukać broni na mapach... Pozdrawiam, Rozq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2014 #122514 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 15 hp za zabicie headshotem 5 hp za zabicie normalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plebania Napisano 23 Lutego 2014 #123024 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Moim zdaniem powinni jeżeli już to dać hp tak jak już wcześniej wymienili i nic poza tym niech zostanie taki jaki jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2014 #123167 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Moim skromnym zdaniem powinni go usunąć . Tak to wszyscy piszą , że to ma zostać jak classic DD2+DM , a VIP tutaj obecnie jest jak jakiś diablo mod. Dwa skoki , za zabicie życie itp.. No chyba że ktoś ma sugestie na NORMALNEGO VIP'a Chętnie poczytam. Ja ---- Basta. ) a oplacisz serwer? vip był dobry jaki był wystarczy zmniejszyć mu hp za kille i git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2014 #123293 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Ja bym zrobil : *Free Kevlar+HEŁM *Hp za fraga: HS:15 hp ; zwykły:10hp *2 skoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2014 #123314 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Ja bym zrobil : *Free Kevlar+HEŁM *Hp za fraga: HS:15 hp ; zwykły:10hp *2 skoki to samo zdanie + widoczność zadawania DMG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125773 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi