Szczurek Napisano 21 Lutego 2014 #121984 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: asd` [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'Celowy TK' [AMXBans] Duration: '1 hour' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:21189824' [AMXBans] Your IP: '31.182.78.22' [AMXBans] =============================================== Chciałbym prośić o ub, ponieważ zabiłem w celu wygrania rundy bo osoba z paką nie wiedziała co robić a zostało 10 sekund. Uważam, że na serwerze TP nie powinno być coś takiego karane banem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2014 #121988 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Przepraszam, rzeczywiście odebrałem to jako celowe zabicie w celu uzyskania korzyści nad graczami. Przepraszam, z tego co wiem masz już UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Lutego 2014 #121990 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 21 Lutego 2014 #121991 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi