Gość Guest Napisano 21 Lutego 2014 #121958 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Prefix: OnlyDD2 Twój nick podczas gry: ~X|[Lion33]|X~ Godzina, data zdarzenia: 21.02.2014 , około 17.20 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: 83.31.26.175 Uzasadnienie: Witam wsadziłem na Forum swoje SS'y , jak widać nie miałem WH tylko normalnie skanowałem. Nie dostałem UB tylko dla tego , że miałem zmienione modele graczy tt-czerwoni , ct-niebiescy - naprawde nie widziałem , że takie coś czyli zmiana modeli graczy może być uznawana za czity aczkolwiek rozumiem dezyzje adminów. Proszę o UB z dwóch powodów: - bardzo podoba mi sie gra na tym serwerze i miła atmosfera - moje modele graczy zostaną zmienione na orginalne z cs 1.6. z góry dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2014 #121961 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania. Jeżeli chcesz UB - Pozostaje zrobienie 100 reklam wybranego przez siebie serwera. - - - > Kody dostępne tu - - - > http://multi-head.pl/forum/212-reklama-naszej-sieci/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2014 #121962 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi