Reprezentant Napisano 21 Lutego 2014 #121913 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Data i godzina: Wczoraj Nick admina/gracza, który zawinił: Procentowy Dowody: http://multi-head.pl/topic/23056-co-podanie-wtf/ Świadkowie: - Uzasadnienie: Złożyłem podanie na Ubt w zamian dostałem warna, proszę mu uzasadnić za co niby dostałem warna , złożyłem podanie bo chciałem się sprawdzić a tu Niby "Super Moderator" daje mi warna za podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2014 #121925 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Dostałeś Warna za brak powagi w podaniu. Zamiast podejść do sprawy poważnie, to napisałeś na "odwal się", wypełniłeś podpunkty w arogancki i zlewający sposób. Czego tu nie rozumiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Lutego 2014 #121926 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Dostałeś warna za własną głupotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Lutego 2014 #121927 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi