Gość Guest Napisano 21 Lutego 2014 #121803 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Nick : Elite !? Mapa: de_dust2 Godzina: 14:40 Uzasadnienie: Opowiem od poczatku gralem wczesniej miesiac na innej serwerowni i dostalem ss ktoreych nie mialem napisalem do kolesia ktory zrobil moja wersie csa i napisalem mu ze niemam ss i co robic powiedzial ze nic nie poradzi i postara sie to naprawic na tamtej serweroni nie moglem grac. Wiec dzis znalazlem muli-head gralem doslownie 5min i ss ktorych niema bardzo bym prosil o UB bo to swietna serwerownia i chcialbym grac na niej dalej. Nastepnym razem ss beda mam juz dobrego csa od kolegi. prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy. dziekuje z powazaniem Elite PS: przeszukalem doslownie wszystkie pliki w tym cs i niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2014 #121809 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Postaraj się je znaleźć pod nazwą HalfLife w formacie tga jesli ich nie będzie ratuje Cię zrobienie 100 reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2014 #121810 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Ale ja juz usunolem tego csa mam juz nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2014 #121811 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 W takim razie powodzenia w robieniu reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2014 #121812 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi