Gość Guest Napisano 20 Lutego 2014 #121683 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 [align=center]1. Rodzaj grafiki: Avatar 2. Tematyka: Lamborghini Aventador 3. Napis: Keymil 4. Kolorystyka: Dowolna 5. Wymiary: Max na forum 6. Link do obrazka(nieobowiązkowe): - - - 7. Dodatkowe: Daj z siebie wszystko [/align] [align=center]1. Rodzaj grafiki: Sygnatura 2. Tematyka: Bmw i8 3. Napis: Keymil 4. Kolorystyka: Dowolna 5. Wymiary: Max na forum 6. Link do obrazka(nieobowiązkowe): - - - 7. Dodatkowe: Daj z siebie wszystko [/align] [align=center]PS : Zależy mi na bardzo ładnej i starannej pracy... [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2014 #121781 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Zlecenie zostało wykonane. --- AVATAR --- Podgląd: Link[odnośnik]: KLIK === SYGNATURA === Podgląd: Link[odnośnik]: KLIK [align=right]Pozdrawiam[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2014 #121815 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Prace od razu przypadły mi do gustu - trafiłeś w mój gust kolorystyczny oraz stylistyczny. Prace przyjęte - zlecenie wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi