Gość Guest Napisano 20 Lutego 2014 #121561 Napisano 20 Lutego 2014 Witam. Mam problem z mikrofonem. Gdy chcę pogadać przez cs'a to mikrofon mi szumi i nie słychać mojego głosu. Kupiłem nowy mikrofon, ale to nie dało skutków. Proszę o pomoc.
mafia2055 Napisano 20 Lutego 2014 #121566 Napisano 20 Lutego 2014 Musisz jeszcze kupić nowy komputer , wtedy będzie wszystko Okej
TWS Napisano 20 Lutego 2014 #121571 Napisano 20 Lutego 2014 Mafia zajebał bym Ci ostrzeżenie za ten post na miejscu moderatorów. Co do tematu jeżeli to nie wina mikrofonu to pewnie ustawień w systemie lub sterowników. Sprawdzałeś czy tam coś jest nie tak ?
Gość Guest Napisano 20 Lutego 2014 #121572 Napisano 20 Lutego 2014 Musisz jeszcze kupić nowy komputer , wtedy będzie wszystko Okej To było trochę nie miłe. Witam. Mam problem z mikrofonem. Gdy chcę pogadać przez cs'a to mikrofon mi szumi i nie słychać mojego głosu. Kupiłem nowy mikrofon, ale to nie dało skutków. Proszę o pomoc. Musisz popatrzeć w ustawieniach mikrofnu , może masz coś zle ustawione w ustawieniach mix. Jakie masz sterowniki ?
Strajk Napisano 20 Lutego 2014 #121574 Napisano 20 Lutego 2014 Przepnij majka do tyłu lub przodu nie wiem gdzie masz go podłączonego jak to nie pomoże przeinstaluj sterowniki
mafia2055 Napisano 20 Lutego 2014 #121581 Napisano 20 Lutego 2014 Może masz coś z wejściem, gdzie podłączasz mikro do komputera lub laptopa , miałem kiedyś podobną sytuacje . ; ) U mnie było przyczyną , zrąbane wejście USB i od tego mi nie łączyło nieraz mikro i przerywało ,szumiało itp. ; ) Sorry za 1 post ; )
Sy[K]uS Napisano 21 Lutego 2014 #121974 Napisano 21 Lutego 2014 Ale mikrofon szumi ? Czy może Ty słyszysz szum w słuchawkach. Sprawdź te słuchawki na innym sprzęcie dla pewności. Możesz kupić przenośną kartę dźwiękową taką na usb, koszt 10zł
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2014 #122712 Napisano 22 Lutego 2014 Może masz coś z wejściem, gdzie podłączasz mikro do komputera lub laptopa , miałem kiedyś podobną sytuacje . ; ) U mnie było przyczyną , zrąbane wejście USB i od tego mi nie łączyło nieraz mikro i przerywało ,szumiało itp. ; ) Sorry za 1 post ; ) W 100% zgadzam się z mafią ,ponieważ miałem taki sam problem co Ty i okazało się że mam popsute wejście w przednim panelu od mikrofonu dlatego też zmieniłem na tylni .Jeżeli wszystko było dobrze to kolejnym punktem było dostrojenie mikrofonu , czyli zmienianie jakości w ustawieniach karty dzwiękowej ;] Spróbuj zrobić tak jak to opisałem wyżej Jeżeli to nie przyniesie efektów to dodaj komentarz i będziemy myśleli co dalej robić
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2014 #122750 Napisano 23 Lutego 2014 W 100% zgadzam się z mafią ,ponieważ miałem taki sam problem co Ty i okazało się że mam popsute wejście w przednim panelu od mikrofonu dlatego też zmieniłem na tylni .Jeżeli wszystko było dobrze to kolejnym punktem było dostrojenie mikrofonu , czyli zmienianie jakości w ustawieniach karty dzwiękowej ;] Spróbuj zrobić tak jak to opisałem wyżej Jeżeli to nie przyniesie efektów to dodaj komentarz i będziemy myśleli co dalej robić Ale po co kupować nowy komputer jak przecież jest takie coś jak: "Części zamienne" ? Można to wymienić a nie kupować nowy komputer ludzie pomyślcie trochę. A co do tematu to sprawdź czy masz wszystkie sterowniki karty dźwiękowej a najlepiej zainstaluj wszystkie od nowa
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2014 #122856 Napisano 23 Lutego 2014 Ale po co kupować nowy komputer jak przecież jest takie coś jak: "Części zamienne" ? Można to wymienić a nie kupować nowy komputer ludzie pomyślcie trochę. A co do tematu to sprawdź czy masz wszystkie sterowniki karty dźwiękowej a najlepiej zainstaluj wszystkie od nowa Gościu a czy ja coś pisałem o zmianie komputera,gdzie masz taką treść ? W tej chwili wypowiadasz się w liczbie mnogiej lecz nie powinienneś
Szczurek Napisano 24 Lutego 2014 #123529 Napisano 24 Lutego 2014 Ale mikrofon szumi ? Czy może Ty słyszysz szum w słuchawkach. Sprawdź te słuchawki na innym sprzęcie dla pewności. Możesz kupić przenośną kartę dźwiękową taką na usb, koszt 10zł Orientujesz się czy po podłączeniu tej karty mógłbym z niej korzystać jako wejścia na mikro a moja karta by dalej służyła do dźwięku? Mam tylko jedno wejście jack w laptopie a potrzebuje też mieć mikrofon (inny niż laptopowy) ale po podłączeniu przez rozgałęźnik jack, dźwięk w słuchawkach jest nieczysty.
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125684 Napisano 1 Marca 2014 Karta grafiki nie odpowiada kup nową, stację dysków to ci pomoże bo karta nie czyta czytników od słuchawek.
POLAND. Napisano 12 Marca 2014 #130871 Napisano 12 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
2
1
1
Popularne Dni
20 Lut
6
22 Lut
2
23 Lut