Gość Guest Napisano 20 Lutego 2014 #121561 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Witam. Mam problem z mikrofonem. Gdy chcę pogadać przez cs'a to mikrofon mi szumi i nie słychać mojego głosu. Kupiłem nowy mikrofon, ale to nie dało skutków. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafia2055 Napisano 20 Lutego 2014 #121566 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Musisz jeszcze kupić nowy komputer , wtedy będzie wszystko Okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TWS Napisano 20 Lutego 2014 #121571 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Mafia zajebał bym Ci ostrzeżenie za ten post na miejscu moderatorów. Co do tematu jeżeli to nie wina mikrofonu to pewnie ustawień w systemie lub sterowników. Sprawdzałeś czy tam coś jest nie tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lutego 2014 #121572 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Musisz jeszcze kupić nowy komputer , wtedy będzie wszystko Okej To było trochę nie miłe. Witam. Mam problem z mikrofonem. Gdy chcę pogadać przez cs'a to mikrofon mi szumi i nie słychać mojego głosu. Kupiłem nowy mikrofon, ale to nie dało skutków. Proszę o pomoc. Musisz popatrzeć w ustawieniach mikrofnu , może masz coś zle ustawione w ustawieniach mix. Jakie masz sterowniki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 20 Lutego 2014 #121574 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Przepnij majka do tyłu lub przodu nie wiem gdzie masz go podłączonego jak to nie pomoże przeinstaluj sterowniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafia2055 Napisano 20 Lutego 2014 #121581 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Może masz coś z wejściem, gdzie podłączasz mikro do komputera lub laptopa , miałem kiedyś podobną sytuacje . ; ) U mnie było przyczyną , zrąbane wejście USB i od tego mi nie łączyło nieraz mikro i przerywało ,szumiało itp. ; ) Sorry za 1 post ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 21 Lutego 2014 #121974 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Ale mikrofon szumi ? Czy może Ty słyszysz szum w słuchawkach. Sprawdź te słuchawki na innym sprzęcie dla pewności. Możesz kupić przenośną kartę dźwiękową taką na usb, koszt 10zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2014 #122522 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Win7 czy XP ? moze win8 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2014 #122712 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Może masz coś z wejściem, gdzie podłączasz mikro do komputera lub laptopa , miałem kiedyś podobną sytuacje . ; ) U mnie było przyczyną , zrąbane wejście USB i od tego mi nie łączyło nieraz mikro i przerywało ,szumiało itp. ; ) Sorry za 1 post ; ) W 100% zgadzam się z mafią ,ponieważ miałem taki sam problem co Ty i okazało się że mam popsute wejście w przednim panelu od mikrofonu dlatego też zmieniłem na tylni .Jeżeli wszystko było dobrze to kolejnym punktem było dostrojenie mikrofonu , czyli zmienianie jakości w ustawieniach karty dzwiękowej ;] Spróbuj zrobić tak jak to opisałem wyżej Jeżeli to nie przyniesie efektów to dodaj komentarz i będziemy myśleli co dalej robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2014 #122750 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 W 100% zgadzam się z mafią ,ponieważ miałem taki sam problem co Ty i okazało się że mam popsute wejście w przednim panelu od mikrofonu dlatego też zmieniłem na tylni .Jeżeli wszystko było dobrze to kolejnym punktem było dostrojenie mikrofonu , czyli zmienianie jakości w ustawieniach karty dzwiękowej ;] Spróbuj zrobić tak jak to opisałem wyżej Jeżeli to nie przyniesie efektów to dodaj komentarz i będziemy myśleli co dalej robić Ale po co kupować nowy komputer jak przecież jest takie coś jak: "Części zamienne" ? Można to wymienić a nie kupować nowy komputer ludzie pomyślcie trochę. A co do tematu to sprawdź czy masz wszystkie sterowniki karty dźwiękowej a najlepiej zainstaluj wszystkie od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2014 #122856 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Ale po co kupować nowy komputer jak przecież jest takie coś jak: "Części zamienne" ? Można to wymienić a nie kupować nowy komputer ludzie pomyślcie trochę. A co do tematu to sprawdź czy masz wszystkie sterowniki karty dźwiękowej a najlepiej zainstaluj wszystkie od nowa Gościu a czy ja coś pisałem o zmianie komputera,gdzie masz taką treść ? W tej chwili wypowiadasz się w liczbie mnogiej lecz nie powinienneś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczurek Napisano 24 Lutego 2014 #123529 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Ale mikrofon szumi ? Czy może Ty słyszysz szum w słuchawkach. Sprawdź te słuchawki na innym sprzęcie dla pewności. Możesz kupić przenośną kartę dźwiękową taką na usb, koszt 10zł Orientujesz się czy po podłączeniu tej karty mógłbym z niej korzystać jako wejścia na mikro a moja karta by dalej służyła do dźwięku? Mam tylko jedno wejście jack w laptopie a potrzebuje też mieć mikrofon (inny niż laptopowy) ale po podłączeniu przez rozgałęźnik jack, dźwięk w słuchawkach jest nieczysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125684 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Karta grafiki nie odpowiada kup nową, stację dysków to ci pomoże bo karta nie czyta czytników od słuchawek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 12 Marca 2014 #130870 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Brak zainteresowania. /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 12 Marca 2014 #130871 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi