Gość Guest Napisano 20 Lutego 2014 #121299 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Witam! A więc tak: Nick: bruS Wiek: 27 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem na wielu serwerowniach adminem/moderatorem/opiekunem dosc lubianym wiadomo nie kazdemu sie dogodzi ale mam pojecie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: ok. 6 lat Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Niestety nie rozumiem czemu cos mi nie wyswietla ani tego nicku ani poprzedniego z tym ze gralem czesto po mixach na roznych nickach, wiec nie mam pojecia co jest, jak bym wgl nie gral Ale w top 10 jestem ^^ Dlaczego TY .!: No to mysle ze mam doswiadczenie wystarczajace by ogarnac ta chmare graczy, jestem cywilizowany Mam swoje zasady ale raczej kulturka, no i zarywam czesto nocki kiedy najbardziej jest admin potrzebny a go niestety ale brak dosc czesto nie tylko w nocy. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Tak srednio 5h dzisiaj akurat 19 ale mialem lepszy dzien po pracy i moglem katowac z kubkami kawy Kontakt: GG:5945707 choc najlepiej pisać na 4um wlasnie chcialem sie odniesc co do wymagan, bd wchodzil od dzis codziennie, sek w tym ze nie myslalem wczesniej nad podaniem bo jakos sie gralo, ale widze ze sporo osob ubolewa nad WH itp. Z góry dzięki wszystkim za wypowiedzi. Pozdrowka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lutego 2014 #121302 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Nie spełniasz wymagań, jak już każdy warunek będzie spełniony to poproś o otwarcie tego, ale złóz podanie ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lutego 2014 #121303 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi