Gość Guest Napisano 20 Lutego 2014 #121285 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Witam, proponuję, aby lepiej rozpisać komendę /vip, dokładnie, co dostaje, dokładne menu broni itp, ponieważ ja sam przed kupnem pytałem się Vip'ów co on tak dokładnie posiada, myślę, że więcej osób zdecyduję się na zakupienie go, jak zobaczy ładny i przejrzysty opis Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Lutego 2014 #121293 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Komenda została poprawiona i bardziej szczegółowo rozpisana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Lutego 2014 #121294 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi