bydlak Napisano 19 Lutego 2014 #121258 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Nick:bydlak Wiek:23 Data rejestracji na forum:7 wrzesień 2013 Czas spędzony na forum:31d,1h, 35min Doświadczenie w ocenianiu:tak 8/10 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Tak miałem 2 razy Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Tak byłem Dlaczego Ty?:Hmm myślę ze często jestem na forum, chcę pomóc Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:do 5h Coś od siebie:Hmm mam 23 lata, pracuję, w wolnym czasie ogarniam cs jak i forum, jestem miły ogarnięty i myślę ze idzie się ze mną dogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 20 Lutego 2014 #121279 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 umawialiśmy się z demkami na wczoraj jeżeli masz problem z kilkoma rozpiskami to jak chcesz ogarniać sytuacje na bieżąco w UBT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 22 Lutego 2014 #122399 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi