VinTrax Napisano 19 Lutego 2014 #121093 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Siema, kurde..dostałem perma za "ssy" a sprawdzam i żadnych ssów nie mam, byłem na steamie i jestem bylym adminem CODa nigdy niegrałem na czitach i wielokrotnie wstawiałem ssy, gdlybym je miał to nie wrzucałbym tego tematu na forum tylko bym wstawił ssy i bylo by po kłopocie, prosze o szybkie sprawdzenie sprawy. Sprawdzałem 3 razy i ssów nie mam. [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Lece ci wpie*dolic! [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 8045621 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.231.189.57 ' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #121099 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 http://multi-head.pl/topic/17792-zamkni%C4%99tywz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Tu masz wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #121101 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Dodam ze masz 24h na wstawienie ,ss" ina opcja na ub. to 100 reklam własnoręcznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VinTrax Napisano 19 Lutego 2014 Autor #121124 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Dodam Morderca, że byłem adminem i wiem jakie są zasady.. dla waszej wiadomości wiele razy wstawiałem ssy i wiem jak je znaleźć. Na serwerowni wchodze ostatnio sporadycznie godzine na tydzien, więc nie mam czasu robic 100 reklam i widocznie 2,5 letnia moja przygoda z MH dobiega końca dzieki genialnemu adminowi, który niezrobił ssów i to jeszcze na steamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #13226 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Dodam Morderca, że byłem adminem i wiem jakie są zasady.. dla waszej wiadomości wiele razy wstawiałem ssy i wiem jak je znaleźć. Na serwerowni wchodze ostatnio sporadycznie godzine na tydzien, więc nie mam czasu robic 100 reklam i widocznie 2,5 letnia moja przygoda z MH dobiega końca dzieki genialnemu adminowi, który niezrobił ssów i to jeszcze na steamie Skoro byłeś adminem to powinieneś wiedzieć, że screeny są robione automatycznie i admin nie może zmieniać ich ilości oraz rozszerzeń. Czekamy na 5 screenów o rozszerzeniu .TGA do 20.02.2014, do godziny 19:13. W przeciwnym wypadku nie ma UB i pozostaje zrobienie 100 reklam. Koniec spamu. PS. dostałeś raz link w którym powinieneś znaleźć pomoc, ale jak nie dotarło to wyśle go kolejny raz ja: http://multi-head.pl/topic/5324-jak-znale%C5%BA%C4%87-ssy-w-win7vista/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VinTrax Napisano 19 Lutego 2014 Autor #121168 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 bez pomocy kumpla nie znalazłbym, niewidziałem, że teraz sa robione w tym formacie. Twój nick podczas grania: Lece ci wpie*dolic! Godzina, data zdarzenia: około godziny temu Mapa: jakis de_dust2long czy jakos tak Link do screenów:http://speedyshare.com/65Fsn/cstrike.rar STEAM_ID / IP: ' STEAM_0 : 1 : 8045621 ' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #121173 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi