Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #121043 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 1.Nick-|HousE| 2.Wiek-16 3.Mikrofon-TAK 4.Doświadczenie w counter strike?-2 lata 5.Grywalność na serwerze-nie wiem jak sprawdzić h na serwie ponieważ nigdy nie sprawdzałem bo na inne serwerach nie były potrzebne h. Ale myślę że gram dużo na serwerze. 6.Znajomość amx(0-10)-6 7.Steam-Nie ale zamierzam kupić w najbliższym czasie. 8.Dlaczego Ja?-Ponieważ dużo gram na serwerze i czaszami gdy gram nie ma adminów. 9.Coś o sobie-Lubię grać w counter strike. Ale też lubię sport. 10.Ile poświęcasz na grę w counter strike-Różnie ponieważ chodzę do szkoły ale gram około 2/3h na dzień ale gdy mam wolne nawet 4/5h. 11.Akceptujesz regulamin gracza/admina?-TAK 12.Forma Płatność-sms 13.Kontakt-gg 49733133 na gg mam 13 lat bo to konto brata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #121050 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 nie wiem skąd wziąłeś wzór podania, ale na pewno nie z M-H Nick: Wiek: Doświadczenie (w byciu adminem): Znajomość AMXX (W skali 1-10): Staż w CS-sie: Steam / NonSteam: Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Dlaczego TY .!: Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Kontakt: tu masz poprawny //bez steamu raczej nie masz na co liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 19 Lutego 2014 #121051 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie spełniasz podstawowych kryteriów. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi