Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #121004 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Twój nick podczas grania: Narcissistic Godzina, data zdarzenia: 2014.02.18 - 19:19 Mapa: aim_00_awp? nie jestem pewny... Link do screenów: http://speedy.sh/r2YWz/Screenshot.rar STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 0 : 77.252.61.66 Taka mała uwaga przy okazji. Szkoda, że banowani są Ci gracze, którzy na prawdę grają czysto, a gdy wchodzą dzieci aima, że tak to nazwę to admina nie ma. Sam gram na serwerze już trochę, jestem 50 w rankingu, a tu Admin, który dostał kilka headshotów pod rząd daje mi bana. Najpierw polecam sprawdzić jak ten ktoś gra. Ogółem fajny serwer, gra wiele osób na dobrym poziomie ale coraz rzadziej, przez to, że admin wchodzi tam sporadycznie i granie na aimie kwitnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #121008 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #121240 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Przepraszam za otwarcie tematu , ale chciałbym coś wyjaśnić . @Narcissistic mogę ciebie zapewnić , że teraz na serwerze będziesz widział adminów/admina coraz częściej . Powiedz mi jedno , czy banujący admin był w spect. ? Na pewno ... Bo cię obserwował . Admin który cię zbanował dał tobie ss'y , bo uważał , że grasz na niedozwolonych wspomagaczach do gry . Jak mi wiadomo , admin kiedy uważa i widzi ,że jakiś gracz gra na "czitach" to ma prawo w 100% dać tobie ss'y . Jeżeli jesteś czysty i admin się mylił to wstawisz ss'y i cieszysz się dalszą grą ( m. in. tak jak teraz ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi