tetra Napisano 19 Lutego 2014 #120997 Udost臋pnij Napisano 19 Lutego 2014 Nick:tetrahydrocanabinol Wiek:21 Data rejestracji na forum: 30 Aug 2013 Czas sp臋dzony na forum: 16 dni Do艣wiadczenie w ocenianiu: spore,duze , ogromne:) Wiele razy moje demka mogliscie zobaczyc:)聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: tak By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Nie Dlaczego Ty?: Mysle 偶e nadaje sie na ta funkcje , spedzam wiele czasu na forum jak i na serwerach mh , praktycznie jestem caly czas dostepny dla graczy. Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?:4-6 h . Co艣 od siebie: Pozdrawiaaam wszystkich wariatow Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 19 Lutego 2014 #121011 Udost臋pnij Napisano 19 Lutego 2014 Kojarz臋 bardzo ogarni臋ta osoba , sp臋dza du偶o czasu na forum ma poj臋cie masz moje tak聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 19 Lutego 2014 #121022 Udost臋pnij Napisano 19 Lutego 2014 Mi艂a, ambitna osoba. 聽 Ma poj臋cie o tym co robi, wi臋c bez powodu podania nie sk艂ada. 聽 聽 聽 Stara si臋, wychodzi mu to. 聽 聽 聽 - Aktywno艣膰 聽 - Wiek 聽 - Do艣wiadczenie 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 19 Lutego 2014 #121028 Udost臋pnij Napisano 19 Lutego 2014 Jestem na TAK: 聽 -Aktywny na forum, 聽 -Mi艂y, 聽 -Ogarni臋ty. 聽 Na pewno sobie poradzi.聽 聽 Powodzenia. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 19 Lutego 2014 #121071 Udost臋pnij Napisano 19 Lutego 2014 R贸wnie偶 jestem na Tak bardzo cz臋sto online. ogarnia, wymagania spe艂nia. my艣l臋 ze si臋 nada w ub team 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 19 Lutego 2014 #121074 Udost臋pnij Napisano 19 Lutego 2014 pliki wys艂ane na PW czekam na rozpiski :)mo偶esz w temacie b膮d藕 odes艂a膰 pw 聽 聽 聽 linki do demek pode艣le na forum po ocenie聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 19 Lutego 2014 #121163 Udost臋pnij Napisano 19 Lutego 2014 聽 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Skontaktuj si臋 z H@ w celu dope艂nienia formalno艣ci. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi