tetra Napisano 19 Lutego 2014 #120997 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Nick:tetrahydrocanabinol Wiek:21 Data rejestracji na forum: 30 Aug 2013 Czas spędzony na forum: 16 dni Doświadczenie w ocenianiu: spore,duze , ogromne:) Wiele razy moje demka mogliscie zobaczyc:) Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie Dlaczego Ty?: Mysle że nadaje sie na ta funkcje , spedzam wiele czasu na forum jak i na serwerach mh , praktycznie jestem caly czas dostepny dla graczy. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:4-6 h . Coś od siebie: Pozdrawiaaam wszystkich wariatow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 19 Lutego 2014 #121011 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Kojarzę bardzo ogarnięta osoba , spędza dużo czasu na forum ma pojęcie masz moje tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #121022 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Miła, ambitna osoba. Ma pojęcie o tym co robi, więc bez powodu podania nie składa. Stara się, wychodzi mu to. - Aktywność - Wiek - Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 19 Lutego 2014 #121028 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Jestem na TAK: -Aktywny na forum, -Miły, -Ogarnięty. Na pewno sobie poradzi. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #121071 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Również jestem na Tak bardzo często online. ogarnia, wymagania spełnia. myślę ze się nada w ub team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 19 Lutego 2014 #121074 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 pliki wysłane na PW czekam na rozpiski :)możesz w temacie bądź odesłać pw linki do demek podeśle na forum po ocenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 19 Lutego 2014 #121163 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi