聽BobSON Napisano 19 Lutego 2014 #120944 Udost臋pnij Napisano 19 Lutego 2014 Nick: Boob Wiek: 13 ;D Data rejestracji na forum: 08.10.2013 Czas sp臋dzony na forum: 7dni ;/ Do艣wiadczenie w ocenianiu: Du偶e Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: tak ;/聽 Dlaczego Ty?: My艣l臋 偶e sobie poradz臋 z t膮 funkcj膮 poniewa偶 du偶o czasu sp臋dzam na forum przez najbli偶szy czas. Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: 4-6h Co艣 od siebie: Mam nadziej臋 偶e mi si臋 uda ;P Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 19 Lutego 2014 #120947 Udost臋pnij Napisano 19 Lutego 2014 Jestem na NIE jeste艣 za m艂ody jednak te 13 lat to za ma艂o nie wiem jeszcze jak oceniasz demka ale jestem narazie na nie Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 19 Lutego 2014 #120956 Udost臋pnij Napisano 19 Lutego 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi