BobSON Napisano 19 Lutego 2014 #120944 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Nick: Boob Wiek: 13 ;D Data rejestracji na forum: 08.10.2013 Czas spędzony na forum: 7dni ;/ Doświadczenie w ocenianiu: Duże Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: tak ;/ Dlaczego Ty?: Myślę że sobie poradzę z tą funkcją ponieważ dużo czasu spędzam na forum przez najbliższy czas. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 4-6h Coś od siebie: Mam nadzieję że mi się uda ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #120947 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Jestem na NIE jesteś za młody jednak te 13 lat to za mało nie wiem jeszcze jak oceniasz demka ale jestem narazie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 19 Lutego 2014 Premium #120956 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi