Gość Guest Napisano 18 Lutego 2014 #120578 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Witam! Chciałbym złożyć skargę na admina o nicku: 7aro z powodu dania mi bana po: 1. Bez żadnych wcześniejszych upomnień 2. Od razu ban był dany na 30 min 3. Nic złego nie zrobiłem Ban był z niby powodu TXT, ale nie stanąłem na dachu (mapa italy2) tylko jako iż mam "cybersuita" to nad nim przeskoczyłem, a przy okazji zostałem zabity. Chodzi mi o to że jako nowy gracz, nie zostałem upomniany o tym że tam jest txt, a po drugie jak nie ma upomnienia to chociaż ban na 5 min powinien być. A nie od razu na 30 min daje Myślę że skarga jest słuszna i będą wyciągnięte z tego jakieś konsekwencje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2014 #120583 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi