Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120476 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Podbijam mój stary temat i mam ogromny żal do admina, który chyba nie potrafi myśleć samodzielnie, tylko kieruje się "zasadami" Dostałem bana za kogoś innego... Ban wpadł na mnie 15.02.14r.(Niedziela) a w tym dniu nie byłem na serwie, ba nawet w domu i kazano mi wstawić SS, które rzekomo dostałem(szkoda tylko, że komp był wyłączony o 18.50). Wbijam na serwer a tam niespodzianka: BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 888 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : KOSA1337 [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 230443638 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.25.218.129 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. JAKO DOWÓD ŻE NIE BYŁEM W NIEDZIELĘ NA SERWIE MACIE LINK Z PROFILEM NA KTÓRYM SĄ WYKRESY, ŻE NIE BYŁO MNIE W DNIU BANA(ślepy to zauważył) http://www.gametracker.com/player/Yankees/80.72.43.106:27027/ LOGICZNE JEST ŻE PO STRACIE 5H NA FORUM, ŻEBY WYTŁUMACZYĆ ADMINOWI ŻE NIE BYLO MNIE, W PONIEDZIALEK TEZ NIE GRAŁEM I TO TEŻ WIDAĆ NA WYKRESIE. Proszę o opinie wszystkich normalnych adminów, którzy potrafią odczytywaćwykresy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120477 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Podbijam mój stary temat i mam ogromny żal do admina, który chyba nie potrafi myśleć samodzielnie, tylko kieruje się "zasadami" Dostałem bana za kogoś innego... Ban wpadł na mnie 15.02.14r.(Niedziela) a w tym dniu nie byłem na serwie, ba nawet w domu i kazano mi wstawić SS, które rzekomo dostałem(szkoda tylko, że komp był wyłączony o 18.50). Wbijam na serwer a tam niespodzianka: BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 888 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : KOSA1337 [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 230443638 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.25.218.129 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. JAKO DOWÓD ŻE NIE BYŁEM W NIEDZIELĘ NA SERWIE MACIE LINK Z PROFILEM NA KTÓRYM SĄ WYKRESY, ŻE NIE BYŁO MNIE W DNIU BANA(ślepy to zauważył) http://www.gametracker.com/player/Yankees/80.72.43.106:27027/ LOGICZNE JEST ŻE PO STRACIE 5H NA FORUM, ŻEBY WYTŁUMACZYĆ ADMINOWI ŻE NIE BYLO MNIE, W PONIEDZIALEK TEZ NIE GRAŁEM I TO TEŻ WIDAĆ NA WYKRESIE. Proszę o opinie wszystkich normalnych adminów, którzy potrafią odczytywaćwykresy Przepraszam 16 luty to niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120490 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 to ip (czyli twoje) dostało bana 16.02.2014 - 18:50:42 z Powód Bana Wstaw screeny na Multi-Head.pl. Może ktoś u Ciebie na kąpie grał, albo ma twoje ip. co jest nie możliwe. Zostawiam to Dla Pana Olda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120491 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Jest powód, wiec o co chodzi ? Nie ma ss nie ma ub. Przykro mi. Ratuje cie 100 reklam, a i odrazu mówie zakup sobie steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120492 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi