Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120415 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Nick: Rajder Wiek:14 Doświadczenie (w byciu adminem):Bardzo dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/10 Staż w CS-sie: Powiem że prawie 4 lata Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami::http://www.gametrack...2.40.110:27027/ Dlaczego TY .!:Chciałbym stale utrzymywać porządek na naszym serwerze. Wszyscy admini nie zawszę mają czas, lecz ja często jestem, a gdy widzę, że ktoś łamie regulamin to nie jestem w stanie nic zrobić. Jestem kreatywny, bardzo często w CT i oczywiście ogarniam. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Na tygodniu 3 do 4 godz,Weekend:5 Godz Kontakt :skype Rajder296,Ts3,Steam:RajderV3 - Wchodzenia raz dziennie na forum Tak - Posiadanie mikrofonu Tak - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich Tak - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy Tak - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze Nawet - Minimum 30h przegrane na serwerze Jest - Mile widziane aktywne konto steam Mam steam Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Z góry dziękuje i pozdrawiam Rajder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120417 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Jestem na NIE. Miałeś swoją szanse i ją straciłem dam tak jak nadrobisz aktywność I ja się pytam gdzie jest GAMETRACKER ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120423 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Neutral, znasz regulamin lecz twoja aktywność nie jest zbytnio dobra. Ps; Gdzie gametracker ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120478 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 neutral +znasz regulamin + ogarniasz ct - aktywnosc - miales juz swoja szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Lutego 2014 #120514 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Trzy dni temu straciłeś rangę, poza tym masz 3 ostrzeżenia. Na kolejną szansę musisz poczekać. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi