Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie by PieRsciOnek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chciałbym jeszcze podkreślić iż Pierscionek jako osoba nie jest kulturalna. Przykladem na to jest ostatni ban jakiego dostal ode mnie ZA KULTURE. Nie ma on szacunku do administracji, a gdy ma stanal w obliczu konsekwencji zaczal bluzgac na mnie do ostatniej sekundy. Nie jest to postawa godna admina. Ja rozumiem cos w stylu zaczepek czy takie zarciki ale to jest przesada.

Napisano

Jestem na NIE...

Pierścionek, naprawdę?

Do wieku się nie czepiam ale no widzisz, tak jak mówił up, kultury brak, czasem FKujesz ,  i tak jak dużo w up, miałeś już swoją szanse, zresztą, jest już chyba 9 adminów, a miało być czterech :0 , więc nie sądze abyś dostał adma...

Napisano

Dziwne że o kulturze wolussa nikt nie wspomniał ile razy od graczy wyzywał ? Ile razy on miał mass FK tego nikt nie wdział ale jak ja chce mieć jeszcze jedną to od razu wszyscy wszystko mi wypominają !

Napisano

Woluś jest ? Nie ma go, po co to piszesz ? Miałeś swoją szanse ... Lizesz dupe wszystkim na ts'sie o wyższej randze a gdy ich nie ma to zachowujesz się jak zwykły szczyl ...

Napisano

Woluss był i prawda, miał FK i nie był zbyt kulturalny ale właśnie dlatego go z nami nie ma :) ,

Co do podania jestem na NEUTRAL

Kultura : Minus

Ogar : Plus

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie: 
Zbyt często popadasz w konflikty. 

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 31
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...