Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie by PieRsciOnek

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym jeszcze podkreślić iż Pierscionek jako osoba nie jest kulturalna. Przykladem na to jest ostatni ban jakiego dostal ode mnie ZA KULTURE. Nie ma on szacunku do administracji, a gdy ma stanal w obliczu konsekwencji zaczal bluzgac na mnie do ostatniej sekundy. Nie jest to postawa godna admina. Ja rozumiem cos w stylu zaczepek czy takie zarciki ale to jest przesada.

Jestem na NIE...

Pierścionek, naprawdę?

Do wieku się nie czepiam ale no widzisz, tak jak mówił up, kultury brak, czasem FKujesz ,  i tak jak dużo w up, miałeś już swoją szanse, zresztą, jest już chyba 9 adminów, a miało być czterech :0 , więc nie sądze abyś dostał adma...

Dziwne że o kulturze wolussa nikt nie wspomniał ile razy od graczy wyzywał ? Ile razy on miał mass FK tego nikt nie wdział ale jak ja chce mieć jeszcze jedną to od razu wszyscy wszystko mi wypominają !

Woluss był i prawda, miał FK i nie był zbyt kulturalny ale właśnie dlatego go z nami nie ma :) ,

Co do podania jestem na NEUTRAL

Kultura : Minus

Ogar : Plus

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie: 
Zbyt często popadasz w konflikty. 

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...