Nataliaa. Napisano 18 Lutego 2014 #120759 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Niestety jestem na Nie. Może i teraz nie gram, ale za mojej kadencji : -Zdarzały się Mass FK -Obrażałeś czasami graczy -Potem nadużywałeś admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #120861 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Chciałbym jeszcze podkreślić iż Pierscionek jako osoba nie jest kulturalna. Przykladem na to jest ostatni ban jakiego dostal ode mnie ZA KULTURE. Nie ma on szacunku do administracji, a gdy ma stanal w obliczu konsekwencji zaczal bluzgac na mnie do ostatniej sekundy. Nie jest to postawa godna admina. Ja rozumiem cos w stylu zaczepek czy takie zarciki ale to jest przesada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #120871 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Jestem na NIE... Pierścionek, naprawdę? Do wieku się nie czepiam ale no widzisz, tak jak mówił up, kultury brak, czasem FKujesz , i tak jak dużo w up, miałeś już swoją szanse, zresztą, jest już chyba 9 adminów, a miało być czterech :0 , więc nie sądze abyś dostał adma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #120886 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Dziwne że o kulturze wolussa nikt nie wspomniał ile razy od graczy wyzywał ? Ile razy on miał mass FK tego nikt nie wdział ale jak ja chce mieć jeszcze jedną to od razu wszyscy wszystko mi wypominają ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 19 Lutego 2014 #120894 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Woluś jest ? Nie ma go, po co to piszesz ? Miałeś swoją szanse ... Lizesz dupe wszystkim na ts'sie o wyższej randze a gdy ich nie ma to zachowujesz się jak zwykły szczyl ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #120900 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Woluss był i prawda, miał FK i nie był zbyt kulturalny ale właśnie dlatego go z nami nie ma , Co do podania jestem na NEUTRAL Kultura : Minus Ogar : Plus Wiek : Dorośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 19 Lutego 2014 #120937 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Zbyt często popadasz w konflikty. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi