Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120226 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 chcialbym odwolac sie od bana za moje ssy. UB sprawdzil ssy jednak stwierdzil ze nadal mam wh, prosze o rozpatrzenie ponownie ssow poniewaz ten ct'ek na 1 ss'ie nie jest za sciana lecz wskakuje na te schody ;p. prawdopodobnie byl to bocislaw. jezeli macie dostep do hltv bardzo latwo mozna to sprawdzic. raz jeszcze link do ssow: http://speedy.sh/TKySR/Nowy-folder.rar a to link tematu z ssami: http://multi-head.pl/topic/22766-sqn-ssy/ /patrzac nawet z perspektywy widzenia przez sciane ;p jak by ten koles z 1 ssa byl za sciana musialby siedziec w podlodze ;p nie mam dostepu do hltv wiec nie mam pojecia jak oczyscic sie z zarzutów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 17 Lutego 2014 #120231 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Jak dla mnie to co piszesz jest możliwe bo nawet na drugim ss i trzecim widać gdzie go zabiłeś, ale zostawiam to opiekunowi do rozpatrzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120233 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Masz racje to ja i rzeczywiscie wyglada to smiesznie ale na 100 % wskakiwalem przed slupem tedy napewno nie bieglem za nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 17 Lutego 2014 #120237 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 no screen faktycznie śmieszny ale jeżeli twierdzisz że byłeś przed ścianą nie pozostaje mi nic innego jak dać ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 17 Lutego 2014 #120238 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi