Gość Guest Napisano 16 Lutego 2014 #120051 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Nick : Anek Godzina Bana : Około 22;00 Mapa : De_dust2 IP : 81.190.98.75 A więc tak. Nie bardzo wiem czemu tak admini się na mnie uwzięli na tym codzie, po ss`ach robionych 10 krotnie teraz dostałem bana od mordercy za : "Skrypt na auto namierzanie", nawet nie wiedziałem że takie bajery są ale mniejsza z tym. Gram już na tym serverze jakiś czas i mi się bardzo spodobał więc licze na pozytywne rozpatrzenie mojego odwołania . Pozdrawiam Anek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2014 #120083 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Dostajesz ub. i lada dzień wejdzie zmiana w zabezpieczeniach i wpadniesz. ponieważ nie realne jest to że każde twoje obracanie się na przeciwnika zaczyna i kończy na głowie. /CLose Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2014 #120084 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi