Gość Guest Napisano 16 Lutego 2014 #119988 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Siema Mój kolega na moim kompie dostał mi zakaz na ct i nie mogę teraz wchodzić do ct.. a bez tego nawet o adma się pisać nie da -,-.. Proszę o Ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 16 Lutego 2014 #119996 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 O to Twoja wypowiedz z Twojego podania: naZi., dnia 16 Lut 2014 - 15:48, napisał: Na: WIELKIE NIE - nie ma 30+ godzin - nie widze cie w ogóle w ct - konto zrobione pod admina Nie pod admina.. Gram na serwie pod takim nickiem. Mój brat nick : Scherdinger. Dostał zakaz na ct.. a to samo ip. Więc w końcu brat czy kolega? Nie podoba mi się ta sytuacja, ale jeżeli przeszedłeś mutacje to któryś z adminów Cie od banuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120351 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 O to Twoja wypowiedz z Twojego podania: naZi., dnia 16 Lut 2014 - 15:48, napisał: Nie pod admina.. Gram na serwie pod takim nickiem. Mój brat nick : Scherdinger. Dostał zakaz na ct.. a to samo ip. Więc w końcu brat czy kolega? Nie podoba mi się ta sytuacja, ale jeżeli przeszedłeś mutacje to któryś z adminów Cie od banuje. Ja dostałem ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 17 Lutego 2014 #120364 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Bany dawane są na IP a nie na poszczególne osoby. Gdyby Twoja mama, babcia, ciocia grała na wh nie dostał byś od tak UB. Porozmawiam z Tobą w grze, jeżeli ogarniasz oraz masz mutacje to od banuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi