Gość Guest Napisano 16 Lutego 2014 #119868 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 4FunOfLegends killed strezlec wyborowy with mine [[[[[[[WTF]]]]]]] killed LeChu with sg552 *DEAD* Chadzik ' ! : ehh Requesting tempdecal.wad from server Error: server failed to transmit file 'customization' beton is joining the Counter-Terrorist force [RoundSound] Chcesz posluchac utworow CT/TT, oraz zobaczyc ich playliste ? Napisz /roundsound lub /rs Jankes killed [[[[[[[WTF]]]]]]] with ak47 MiXeR dropped Jankes (RADIO): Fire in the hole! *DEAD* 4FunOfLegends : strzelec mogles przeskoczyc MiXeR connected [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: OST [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'Gdzie te miny?' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:33090162' [AMXBans] Your IP: '82.19.118.209' [AMXBans] =============================================== eR. killed Jankes with mine *DEAD* 4FunOfLegends : mart 4FunOfLegends killed 7aro with mine 7aro : /sklep Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. ludzie komu wy dajecie adina to jest idiota a nie admin padam od miny ktora dali w domku na mapie italy2 a tu leci ban ze ja ta mine postawilem ludzie czy to normalne bo dla mnie w tym momencie admin sie osmieszyl sam i udowadnia ze jest idiota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 16 Lutego 2014 #119871 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Po 1 wzór Po 2 - 2 pkt ostrzeżeń za obrazę Po 3 pokaż nam jakiś dowód. Inaczej skargę zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2014 #119872 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 no co ty nie widzisz u samej gory ze padam od miny grajac ninja a koles mi za to daje bana no sory ale chyba cos jest nie chalo "4FunOfLegends killed strezlec wyborowy with mine" potem koles mi pisze ze moglem ja ominac i ban heheh chore to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2014 #119873 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Chłopie po pierwsze to mnie nie obrażaj. A masz wycinek z konsoli bardziej wstecz? Widziałem całą sytuacje i na pulpicie zobaczyłem nick tego tam kolegi co piszesz oraz Twój i padających dwóch CT w domku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2014 #119874 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 no ja bylem w ct koles wiec jak ja moglem pacs w domku od wlasnej miny nie ogarem jestes i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2014 #119876 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Pytam się czy masz dowód na swoją niewinność? Ja dałem słusznego bana i tyle mam do powiedzenia. A wycinki z konsoli które możesz sobie dowolnie edytować to wiesz. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2014 #119879 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 pozdro dla admina nie ma sensu z toba gadac i sie wysilac nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2014 #119881 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 popieram strzelca jak mógl dać mine do domku i od swojej miny paść jak on grał ninją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2014 #119883 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 dobra nie ma co sie udzielac We. widze ze nic nie zdzialamy nic bo to jedna klika jest i sa siebie warci mozna zamknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 16 Lutego 2014 #119886 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 W takim razie zamykam, i następnym razem grzeczniej się odnoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 16 Lutego 2014 #119887 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi