Gość Guest Napisano 16 Lutego 2014 #119855 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Witam. Zacznę od wymagań: - Wchodzenia raz dziennie na forum, Jest - Posiadanie mikrofonu, Posiadam - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, Znam regulamin - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy, Mogę dawać, nie mam konfliktów. - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, Będzie trzeba.. A będę - Minimum 30h przegrane na serwerze, Jest około 20 h. - Mile widziane aktywne konto steam, Mam konto steam. Podanie: Nick: [|PL|] RiCo Wiek : 14 latek posiadam, a 22 września 15 lat bd miał Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na jednym serwie przez około 1 rok. Ogarniałem tam.. To był Cod mod. ;D Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: TWÓJ CZAS GRY: 444 GODZ. OSTATNIA ROZGRYWKA: Dzisiaj. Staż to 2 lata. Steam / NonSteam: Steam ;d Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: grałem na nicku uspokuj sie bo dostaniesz wpier - http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=uspokuj+sie+bo+dostaniesz+wpier&Search=Poszukiwanie | a teraz - http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=%5B%7CPL%7C%5D&Search=Poszukiwanie jest około 20 h. ale da się nadrobić. ;d Dlaczego TY .!:Mam na imię Kuba i mieszkam w Lubaczowie na Podkarpaciu. Jestem miłym chłopakiem który poświęca czas na grę i życie ( czyli nie noł-lajf ), w życiu normalnym mam dziewczynę, ma ona 14 lat i chodzi ze mną do klasy ( II gimbaza ). Oprócz cs'a gram też w margonem ( czasami ) i Lola ( często ). Oczywiście mam mikro. i przechodzę mutacje.. Możecie mnie sprawdzić na serwie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5 godz. Dlaczego tyle? Ponieważ siedzę na fejsie i mam cs'a włączonego i gram, a na fejsie tylko czekam aż dziewczyna napisze ;D Kontakt: Skype : Oksana Czucha. Oraz posiadam ts'a. To na tyle. Dziękuję i pozdrawiam Kuba. Pa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2014 #119856 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Na: WIELKIE NIE - nie ma 30+ godzin - nie widze cie w ogóle w ct - konto zrobione pod admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2014 #119857 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Na: WIELKIE NIE - nie ma 30+ godzin - nie widze cie w ogóle w ct - konto zrobione pod admina Nie pod admina.. Gram na serwie pod takim nickiem. Mój brat nick : Scherdinger. Dostał zakaz na ct.. a to samo ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2014 #119860 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 To są jakieś żarty ? oczywiście że jestem na NIE: -Nie masz obowiązkowych 30 h -nie widziałem cię w ct -konto zrobione pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2014 #119863 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Serio ? Nie pod admina ? Konto ma 35 min a post został zrobiony 10 min. temu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2014 #119864 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Nie pod admina.. Gram na serwie pod takim nickiem. Mój brat nick : Scherdinger. Dostał zakaz na ct.. a to samo ip. Serio ? Nie pod admina ? Konto zrobione 35 min. temu a post 10 min. temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2014 #119866 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Serio ? Nie pod admina ? Konto ma 35 min a post został zrobiony 10 min. temu... Serio. No sorry że 35 min temu.. Ale miałem konto uspokuj sie bo dostaniesz wpier.. i pasów zapomniełem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 16 Lutego 2014 #119867 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie masz 30h na serwerze. Jeżeli masz bana na CT, wystarczy napisać odwołanie. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi