Gość Guest Napisano 15 Lutego 2014 #119318 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Witam ! Wpadłem na pomysł który polegałby na tym , że na forum np w lewym dolnym roku znajdowałby się "czat" , tak jak na facebook . Wiem , że są prywatne wiadomości , ale gdyby był czat było by o 100 razy lepiej i łatwiej . Można by było czatować z kilkoma graczami na raz . W czacie znajdowali by się sami gracze online . Mogłaby się znajdować opcja "szukaj" , bo czasem jest spoko graczy online . Po prostu ten czat jak na fb . Moim zdaniem ułatwiło by to bardzo komunikację . Czekam na wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 15 Lutego 2014 #119523 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Można wprowadzić, byłoby takie małe uproszczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
croxiuu Napisano 15 Lutego 2014 #119525 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Tak trudno poprosić kogoś o numer gg ? Może do czatu dodamy jeszcze opcje dzwoń po pizze ? ułatwi wam to szukania w necie numeru itd. Ja wiem że dla was to tylko czat ale takie coś na pewno spowolni stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi