Gość Guest Napisano 15 Lutego 2014 #106970 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Skoro klasa szpieg ma zostac wprowadzona to proponuje perk pod ta klase sekret szpiega - 1/x (proponuje max 1/4 moze 1/5)na zrespienie sie na respie przeciwnika. A ogolnie do coda 200, mogla by byc klasa ktora ma kilka skoków (3/4) ale zeby nie byla az taka dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2014 #106972 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Czy ja wiem czy to dobry pomysł bo na przykładzie klasy cybersuit gdy zrespi się ktoś na tej klasie u wroga 2 rakiety i nie ma pół Team'u A chcąc tego uniknąć w razie wgrania takiego perku trzeba by było edytować klasy mające rakiety i wprowadzać w nich skrypty do blokady rakiet np. 5 skeund po rozpoczęciu rundy.. Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2014 #119313 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Dodam że do 16.02.2014r zostanie wprowadzony Reaper i parę innych rzeczy. Pomyśl co zrobi Raper z no-recoil z team przeciwnym. Albo jak ktoś gra czołgista. i jakiś 60 level z trochę hi i spedd. i z szansa na wybuch. masakra z klasami co maja tylko bronie. nie dodam tego Co powiedział Hapek wyżej o Cyberze który by zrobił by pogrom. Odpada to kompletnie kiedyś było to i zostały usunięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2014 #119314 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi