Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Sekret szpiega

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Skoro klasa szpieg ma zostac wprowadzona to proponuje perk pod ta klase sekret szpiega - 1/x (proponuje max 1/4 moze 1/5)na zrespienie sie na respie przeciwnika.

A ogolnie do coda 200, mogla by byc klasa ktora ma  kilka skoków (3/4) ale zeby nie byla az taka dobra.

Napisano

Czy ja wiem czy to dobry pomysł bo na przykładzie klasy cybersuit gdy zrespi się ktoś na tej klasie u wroga 2 rakiety i nie ma pół Team'u A chcąc tego uniknąć w razie wgrania takiego perku trzeba by było edytować klasy mające rakiety i wprowadzać w nich skrypty do blokady rakiet np. 5 skeund po rozpoczęciu rundy.. Jestem na nie

Napisano

Dodam że do 16.02.2014r zostanie wprowadzony Reaper i parę innych rzeczy. Pomyśl co zrobi Raper z no-recoil z team przeciwnym. Albo jak ktoś gra czołgista. i jakiś 60 level z  trochę hi i spedd. i z szansa na wybuch. masakra z klasami co maja tylko bronie. nie dodam tego Co powiedział Hapek wyżej o Cyberze który by zrobił by pogrom. Odpada to kompletnie kiedyś było to i zostały usunięte

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

mxwk.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 3
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Popularne Dni

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...