Gość Guest Napisano 14 Lutego 2014 #119184 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Wzór skargi: Data i godzina: Nick admina/gracza, który zawinił:Adonai29 Dowody:http://multi-head.pl/topic/22572-ub-dla-kml/#entry130470 Świadkowie:Ludzie na serwerze o godzinie 20 z minutami Uzasadnienie: Miałem przestawiąną godzine i date.... No ok mój błąd. Ale jakby ktoś HLTV zobaczył to zobaczyłby w którym momencie dostałem ssy..... 0 myślenia człowieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 14 Lutego 2014 #119193 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 wstawiłeś odpalone ssy i jeszcze jesteś na tyle bezczelny by pisać odwołanie i skargę ? co miałeś odpalone wiesz najlepiej żegnam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 14 Lutego 2014 #119194 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi