bydlak Napisano 14 Lutego 2014 #119073 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Twój nick podczas gry:sieka Godzina, data zdarzenia:12.02 Mapa:dust2 STEAM_ID / IP:78.11.4.9 Uzasadnienie:Więc tak mój kolega dostał bana żeby wstawić ss-y a ze on gra z tydzień w cs to nawet o tym nie wiedział, dziś mi powiedział w pracy ze nie może wejść na serwer od 2 dni więc wpadłem do niego a tu miał ss-y link do ss-y:http://speedy.sh/65NAn/cstrike.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2014 #119077 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Niestety regulamin obowiązuje każdego. 24h na wstawienie ss minęły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2014 #119078 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi