Gość Guest Napisano 14 Lutego 2014 #119055 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Nick:cichy. Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):2 lata Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie:5 lat Steam / NonSteam: Non steam ale będę kupywał steama Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:nie posiadam Dlaczego TY .!:Ponieważ jestem graczem bardzo aktywnym. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4/5 h Kontakt: 33023041 (GG) Pozdrawiam i myślę , że zostanę przyjęty cichy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 14 Lutego 2014 #119059 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie spełniasz podstawowych kryteriów. Ja również nie posiadam GT. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi