KsOgAmEr22 Napisano 24 Stycznia 2016 #388012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Nick: Kubaaa kAraCz BoToW! Wiek: 15, ale za mniej więcej 2 tygodnie 16 Data rejestracji na forum: 8 lipca 2015 Czas spędzony na forum: Nie pokazuje, ale myślę, że ze 2 tygodnie może więcej Doświadczenie w ocenianiu: Nie miałem okazji, ale jako admin potrafię rozpoznać tzw. "aimera" i gracza z wh Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Nie Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Na serwerze banowany byłem, bo jakiś gracz podszył się pod SID, ale tego samego dnia dostałem UB Dlaczego Ty?: Myślę, że przydam się Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 2-3 godziny zależy od szkoły Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) niecałe 20-21 dni Coś od siebie: No to tak. Mam na imię Kuba, pochodzę z województwa Mazowieckiego, interesuje się grafiką komputerową i piłką nożną, mam niecałe 16 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 25 Stycznia 2016 #388181 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 zestaw pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 25 Stycznia 2016 #388497 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Zapraszam za dwa tygodnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi