Gość Guest Napisano 14 Lutego 2014 #118972 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Siema wszystkim ! Chciałem zgłosić że może mnie nie być do poniedziałku na serwie , bo jestem poza domem na weekend Mam tutaj dostęp do internetu , ale niestety nie da się grać jak są takie lagi z powodu słabego neta . Oczywiście jeżeli ktoś napisze mi na steam , że na serwerze jest cheater to wejdę i go zobaczę , także możecie liczyć na moją pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 14 Lutego 2014 #118973 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 14 Lutego 2014 #118974 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi