Gość Guest Napisano 14 Lutego 2014 #118967 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Twój nick podczas gry: SlivQ Godzina, data zdarzenia: 11:55 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:25618879 Powód : Czitowanie SS : nie zostały zrobione Konsola : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : SlivQ [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ mh.mybans.eu [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 25618879 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 78.131.235.198 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2014 #118969 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Zapraszamy admina Upalony_Head_Shot, aby przedstawił dowody w postaci demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2014 #119080 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Witam odnoszac sie do odwolania Gracza... dla pewnosci nie bylo mi potrzebne demko ESP pomoglo mi wyciagnac wniosek z gry tego pana poniewaz ja jako Admin mam wspomaganie wykrywania WH kierowalem sie tym iz patrzalem na Niego kilkja dobrych rund i w swej grze przekonal mnie iz jest odpalony zanim wyszedl przeciwnik w jego przypadku CT to o juz strzelal myslalem ze to czysty fart ale powtorzylo sie to kilka krotnie i w tym samym miejscu ( Piaskjownica na dluga patrz ) tez zle ze nie dziala HLTV bo mozna by pogrzebac w logach i odnalesc te oto przewinienie. Wyzej postawieni ode mnie beda wiedzieli co zrobic. Pozdrawiam Upalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2014 #103966 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Twoja wypowiedz jakoś mnie nie przekonuje,jak to sie działo w jednym miejscu to pewnie gracz caly czas tam sie czai wiec to że kilkukrotnie kogoś zabił nie oznacza że ma WH.Moim zdaniem jak brak dowodód gracz niewinny i należy sie UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2014 #103968 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi