Gość Guest Napisano 13 Lutego 2014 #118765 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Twój nick podczas gry:cwaniaczek Godzina, data zdarzenia:12.02.2014,ok 17.30 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP: IP: STEAM_0:0:39294337 Uzasadnienie:Cóż przyznaję się moja wina, ss'y jednak się znalazły ale pod inna nazwa i w innym folderze, i z innym rozszerzeniem niz te ktore dotychczasowo miałem robione. Także przeraszam za kłopot i cała sprawe, oraz prosze o pozytywne rozpatrzenie Ub. Link do ss'ow http://speedy.sh/8UCPJ/ssy.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lutego 2014 #118770 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Z tego co wiem to czas na wstawienie ss'ów minął. @edit Kolega n-ty dzien po 2 min od założenia tematu podał ci linka jak znalezc ss'y nie było można tego poradnika zobaczyć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lutego 2014 #118772 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 No cóż owszem, ale przyznałem się do błędu, założyłem temat tutaj i proszę o pozytywne rozpatrzenie. Gram czysto, poza tym dobrze mi się gra na serwerze i nie chciałbym tracić dalszej możliwości gry. Nie sądziłem że z waszej serwerowni ss'y maja rozszerzenie .tga a nie .png jak na innych. Z takim rozszerzeniem spotkałem się pierwszy raz więc miałem prawo nie wiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 13 Lutego 2014 #118777 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 godzina spóźnienia dostaniesz ub ale następnym razem jeżeli moderatorzy podają instrukcje to siądź i zamiast marudzić to ich posłuchaj bo tłumaczenie ja nie wiedziałem przy takiej ilości pomocy jest lekko słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 13 Lutego 2014 #118778 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi