Gość Guest Napisano 12 Lutego 2014 #116944 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Siemanku Siemanku . Dostałem Bana Na Tp Wstaw ssy na forum Lecz Mam Czarne Ssy Nie czitowałem Nwm co sie stało 1 Takie Ssy z całej gry .Nie Chce płakać i prosic o Ub Tylko mam pytanie czy ktos wie o co chodzi bo ja nie Czaje a odpalic sie nie odpaliłem zreszta ludzie powiedza jak grałem i jak sie gra na Tp scrynny mam Ale CZarne o co chodzi nwm PRosze o pisacnie czego kolwiek . Pozdrawiam Elo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lutego 2014 #116737 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 nie mam srcynów jak bym w pancie Pizgnol na czarno to jakis inny kolor No moge wstawic SAmi zobaczycie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lutego 2014 #116730 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 http://multi-head.pl/forum/238-tp/ wstaw screeny zgodnie ze wzorem . temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lutego 2014 #116748 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi