Gość Guest Napisano 12 Lutego 2014 #112952 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Nick: Poszefka Godzina i data: 13:03 08.02.2014 mapa: de_dust2 Link do ss :http://www.speedysha...sY-Poszefka.rar SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1043304348 ' Your IP : ' 83.9.222.130 Rozumiem ten Powód, który wysłał mi 7,ale postawcie się również w mojej sytuacji. Wrzucam wam na Forum z 8 razy CZYSTE SSY a admin za kazdym razem twierdzi że są nie czyste... .. Za obraze sorry. Podejrzewam że kazdy by tak zareagował.. Ale dostałem punkty za to. Za którymś razem Jest Ub. 2 godziny póżniej BEZ UB. Inni za obraze Tydzień dostają... SSY czyste. Jak by były nie czyste nie zawraxalbym glowy wam naawet. Dajcie UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lutego 2014 #112933 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Juz pierwszy ss jest spalony, 3 kropki na bramie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lutego 2014 #112934 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Lutego 2014 #112938 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Chciałbym dodać coś od siebie. Za szczyt głupoty i chamstwa, który nam zaprezentowałeś kilka dni wstecz, dostępu na forum już nie masz. Graczom przysługuje druga (i ostatnia) szansa, w przypadku oszukiwania na serwerze, w postaci 100 reklam na rzecz sieci robionych własnoręcznie. Mimo wszystko wydaje mi się, że w twoim przypadku czerwoni mogą kierować się nieco innymi zasadami, na co sam sobie zapracowałeś. Kolejnymi kontami i wątkami tylko bardziej się pogrążasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi