Gość Guest Napisano 12 Lutego 2014 #112973 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Witam Dzisiaj Tj. 12.02.2014 Będąc w Kampie "ukryte pomieszczenie z broniami" tak to nazwe na mapie zm_cebble_camp oczekiwałem na zombie . Za mną weszli jacyś 2 ludzie . Mówili że mam stamtąd wyjść , czego ja nie będę robił bo zaraz by mnie zaraziło zombie . Niestety do kampy wbiegł jakiś człowiek a zaraz za nim zombie co uniemożliwiło szybką reakcje żeby zacząć do niego strzelać. Tamci 2 którzy weszli do tego pomieszczenia przede mną zaczęli płakać że zaraziło ich zombi i że nie chciałem wyjść z kampy. W rezultacie admin Gr!mek chyba wymyślił sobie jakiś nowy punkt do regulaminu i zbanował mnie że to ja ich blokowałem w kampie? Z tego co mi wiadomo człowiek może to robić . Bezpodstawnie zostałem zbanowany za jakieś widzimisię admina . Proszę administracje tegoż serwera aby przypatrywała się komu rozdaje te zacne posady , bo niektórzy nie znając regulaminu banują za przysłowiowe "nic". Pozdrawiam i liczę że admin dostanie słowną reprymendę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 12 Lutego 2014 #112962 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Dostosuj się do wzoru, jak i również przedstaw dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lutego 2014 #116078 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Dostosuj się do wzoru, jak i również przedstaw dowody. Dobra nie będę tutaj robić nie wiadomo czego , bo ban i tak już dawno minął ale chciałem tylko powiedzieć co się dzieje na serwerze . To tyle narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Lutego 2014 #115778 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Takim przemówieniem nic nie zdziałasz, ponieważ, gdy składasz skargę musisz mieć dowodów lub świadków. Tak więc temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Lutego 2014 #114915 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi