Gość Guest Napisano 12 Lutego 2014 #111852 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria: - Wchodzenia raz dziennie na forum, Staram sie:D Aktualnie u babci jestem a internet tu jest troche słaby :] - Posiadanie mikrofonu, Tak - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, Tak - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy, Owszem - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, Tak ;d raczej jestem na serwie lubiany - Minimum 30h przegrane na serwerze, Nawet więcej - Mile widziane aktywne konto steam, Steam jest PODANIE BOOM ! Nick: Boom ! Wiek: 14 lat Doświadczenie: Zabawy z kolegami na prywatnych serwerach i bycie adminem na jednym z małych serwerów Znajomość AMX: 5-6 (nadrobie) Steam/Nonsteam: Steam Link: http://www.gametracker.com/player/Boom%20%21/80.72.40.110:27027/ Dlaczego ja ? Admini są potrzebni i chce poprostu pomoc bo bardzo dużo gram na serwerze. Czas: 3-5 h dziennie :3 Kontakt: Forum,Ts,Skype Warto sprobować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 12 Lutego 2014 #112108 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Jestem na NIE Nie widuję Cię w ct i jest już sporo adminów =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lutego 2014 #112111 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Niestety jestem na Nie Nie widzę cię w ogóle w ct Mało co mówisz przez mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lutego 2014 #112989 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Na Nie - Dużo adminów. - Nigdy cie nie widziałem w ct. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 12 Lutego 2014 #112326 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Neutral : - Ostatnio mniej aktywny jesteś, - Rzadko w CT, + Kulturalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lutego 2014 #113809 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Jestem na nie , nie zebym do Ciebie coś miał ale: jest juz za duzo adminow i starczy tyle rzadko cie teraz widuje na grze ale ogolnie jestes spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lutego 2014 #118796 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Niestety jestem na Nie Nie widzę cię w ogóle w ct Czasem fk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lutego 2014 #118845 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Niestety jestem na Nie Nie widzę cię w ogóle w ct Gdy ja jestem nie ma cie na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2014 #118958 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Jestem na Nie Nie widuję Cię w Ct I na serwie też. Popraw aktywność i bądź częściej w ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 14 Lutego 2014 #119043 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi