Gość Guest Napisano 9 Lutego 2014 #106182 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Jak wiecie przez ostatnie dni nie ma mnie wgl. Mam swoje życie i poprostu wole posiedzieć ze znajomymi niż grać w gry. Może to zbyt pochopna decyzja ,ale dlaczego mam mieć range admina jak prawdopodobnie nie będe przegrywał godzin które powinieniem przegrać jako admin. Nie chcę blokować miejsca osobą które grają wiecej. Szczególne pozdrowienia dla byłych ale i obecnych adminów. Oraz osób które mi pomagały od początku. Jak będe miał czas to na serwerze będe grał. Może kiedyś znów tu poadminuje. Dziękuje za wspaniałe 4-miesiące mojego adminowania. Z nikim sie nie żegnam bo na serwerze jak i na tsie będe ,ale nie tak często. Jak w temacie proszę o odebranie rangi administratora. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 9 Lutego 2014 #106183 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Zawsze znajdzie się na Ciebie miejsce wśród adminów. Powodzenia i narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 9 Lutego 2014 #105879 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Wpadnij czasem na Jaila... 3m się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lutego 2014 #106891 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 No Samuraj Botku :** mam nadzieje ze jeszcze wejdziesz nie raz na tsa i sobie pogadamy hihi 3maj sie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lutego 2014 #107015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Rangi zostały zabrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lutego 2014 #107037 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi