Gość Guest Napisano 8 Lutego 2014 #105425 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 witam mam maly problem z klasa SpeedHacker na codmod ona ma 1/1 z pchniecia nozem lecz nie dziala to to prosze o natychmiastowa odpowiedz bo jestem zdenerwowany fajny serw jest a nie chce zmieniac a to moja ulubiona klasa ;( poradzcie cos z tym prosze was gm pozdrawiam serdecznie gm z serwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lutego 2014 #105322 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 zły dział, przenoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lutego 2014 #105733 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Dziękuję za informację musi się coś z nim dziać sprawdzę co i naprawie to dziś jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lutego 2014 #105734 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi