Gość Guest Napisano 8 Lutego 2014 #105576 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Twój nick podczas gry: chudy Godzina, data zdarzenia: nie pamiętam Mapa: nie pamiętam STEAM_ID / IP:83.145.154.137 Uzasadnienie:dostałem bana niby za ucieczke jaką ucieczke oco kaman na 6 dni admin odbanuj mnie bo to wkurza prosze o unbana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lutego 2014 #105560 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 kurde dostałem bana na 6 dni za jakąs ucieczke a niewiem jaką i chcem o unbana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 8 Lutego 2014 #106298 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Dostałeś bana z powodem "ucieczka+mikro" na tydzień . Nie bardzo rozumiem, o co chodzi, tak więc zaczekamy na wypowiedź admina Eeasy skil. Ps : Nie rób zbędnego spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2014 #109180 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Jestem, To było tak gracz Adix nieustanie mówił przez mikrofon bez mutacji,chociaż dostawał ostrzeżenie więc powiedziałem mu że jeszcze raz coś powie to dostanie bana,a on dalej mówił i mało tego zaraził jeszcze innego gracza przez ścianę i uciekł, I za to ma bana na tydz,nie wiem po co ta skarga jak ban słuszny,mój błąd bo zapomniałem dopisać do bana że poszła ściana Powody: -ucieczka przez banem, -zarażanie przez ściany, -Mikro, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Lutego 2014 #109146 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Dziękujemy za wyjaśnienie. Koledze zostały ponad 4 dni na przemyślenie swojego zachowania. Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Lutego 2014 #109147 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi