Gość Guest Napisano 8 Lutego 2014 #104586 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Witam chciałbym zaproponować żeby na serwerze był zainstalowany auto-ban Chodzi mi o ping.Jeżeli pewna osoba wchodzi na serwer i ma ping powyżej powiedzmy:120 To automatycznie dostaje bana na 5 minut.Zaoszczędziło by to czas i jeszcze serwer przestał by się crasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 8 Lutego 2014 #104602 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 POWIEDZMY nie powiecmy ... Ps. po co dałes po przecinku " i " =D Jestem Za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lutego 2014 #104603 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 No nie wiem, każdemu czasem skacze ping (No mi nie ) więc to by było bezsensowne, ktoś walczy na KD , został sam z kimś i nagle podskoczyło mu bo osobnik z jego domu włączył wszystkie rzeczy na raz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lutego 2014 #104534 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Sory za błędy pisze z ipada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 8 Lutego 2014 #104520 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Jestem na Nie. Uzasadnienie: Nagle skoczy tobie ping (na dwie sekundy) i dostaniesz bana, może to nie jest dużo te pięć minut, lecz idzie w statystyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 8 Lutego 2014 #104652 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 ale to by tak chyba nie wyglądało dolec =) Jeżeli przez dłuższy okres utrzymuje sie taki ping 10 s + ??? a wgl to admin może kicknąć taką osobe i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 8 Lutego 2014 #105367 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Rajder.... Chcesz mieć ciągle bana jak na serwer wbijesz ? Na nie, ponieważ mi też czasem "skoczy" ping... i co ? Bana mam dostać ? -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 8 Lutego 2014 #106229 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Pomysł nie przejdzie. Co najwyżej kick za ping. Zamykam, aby uniknąć spamu. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 8 Lutego 2014 #106230 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi