Szwedzki movement Napisano 25 Stycznia 2016 Autor #388423 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 NIe odzywam się, bo ja nie wiele zdziałam bez akceptacji tutaj rządzących. Potrzebujemy przede wszystkim serwera, na których nie bedzie oczywiście żadnych modow. Pomysł jest, zainteresowanie jest, czekamy na decyzje góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 25 Stycznia 2016 #388435 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 NIe odzywam się, bo ja nie wiele zdziałam bez akceptacji tutaj rządzących. Potrzebujemy przede wszystkim serwera, na których nie bedzie oczywiście żadnych modow. Pomysł jest, zainteresowanie jest, czekamy na decyzje góry. Serwer jest mixowy także :wegorz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrooX Napisano 25 Stycznia 2016 #388447 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Witam jestem tu nowy Osobiscie uważam, ze jest to bardzo dobry pomysł ale już na wielu sieciach widziałem dokładnie ten sam... Niestety pomysł na innych sieciach upadał głównie z 2 powodów i chce was ostrzedz by i was nie spotkała ta przykrość. Po pierwsze mysicie przeprowadzic chociaż wstepne zapisy tak byście wiedzieli jak wiele serwerów musicie zorganizować. Drugim "przeciwnikiem" sa nieodpowiedzialne drużyny dlatego podczas zapisów każdy kapitan drużyny powinien poswiadczyc o odpowiedzialnosci i dyspozycyjnosci Jesli pomysł powiedzie sie sam wraz ze swoja druzyna chetnie wezme udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2016 #388506 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Witam. Odbędzie się ten turniej bo jj chętny dołączyć do kogoś lub zrobić swoją ekipę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 25 Stycznia 2016 #388513 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 fajnie dawac turniej pogralbym @@nynek ty zartujesz chyba wszyscy sa odpowiedzialni! jestem za bo bym pogral to znowu gramy razem hahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 25 Stycznia 2016 #388531 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Nie oszukujmy się- chętnych wiele, ale gdy przyjdzie już do grania to odpadnie połowa drużyn, ponieważ ludzie nie będą mieli czasu (lub nie będzie im się chciało spędzić połowy dnia przed cs'em). Nie mówię nie, byłoby fajnie, gdyby wypaliło. Tylko wyznaczyć odpowiedni termin- i tutaj leżymy. Za tydzień ja nie będę mógł, za 2 tygodnie nynek, lovo i Wandi, a za 3 tygodnie kolejne 10 osób nie będzie mogło grać i ostatecznie konkurs zostanie rozwiązanie lub weźmie w nim udział tylko kilka drużyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 25 Stycznia 2016 #388536 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Nie oszukujmy się- chętnych wiele, ale gdy przyjdzie już do grania to odpadnie połowa drużyn, ponieważ ludzie nie będą mieli czasu (lub nie będzie im się chciało spędzić połowy dnia przed cs'em). Nie mówię nie, byłoby fajnie, gdyby wypaliło. Tylko wyznaczyć odpowiedni termin- i tutaj leżymy. Za tydzień ja nie będę mógł, za 2 tygodnie nynek, lovo i Wandi, a za 3 tygodnie kolejne 10 osób nie będzie mogło grać i ostatecznie konkurs zostanie rozwiązanie lub weźmie w nim udział tylko kilka drużyn. Moim zdaniem, trzeba tak rozplanować, żeby grało się góra 2 mecze dziennie, aby nic nie było na ścisk. Mamy teamspeka, gdzie będzie zawsze można z kimś porozmawiać, coś przełozyc góra dzień później, a jak nie to wtedy dziękujemy danej drużynie, albo szukamy innego terminu. Trzeba cos komuś narzucić, bo takie lelum palelum nie ma sensu. Jeszcze co do ilości drużyn, nie ma co przesadzać, pierwszy turniej nie trzeba od razu walić ch*j wie ile zespołów. Mam małą wizję jakby to miało wyglądać. Bez grup, kto przegrywa odpada. @@dupa mój mistrz Dla tego twarda organizacja, na spokojnie, a powinno wypalić, znając graczy którzy się zgłoszą to nołlajfy którzy codziennie nawalają mixiory. :D GamerJJ spokojnie, jeszcze podyskutujmy, nie ma co się śpieszyć. @@dupadupadupadupa w sumie jak będzie możliwość to jednego dnia, będzie można rozegrać więcej spotkań, jak będzie każdemu pasowało, mówię, kwestia dogadania. @@dupadupadupadupa ma się rozumieć, będziesz mvp tego turnieju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 25 Stycznia 2016 #388541 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Hmm w sumie dobra myśl. Myślałem, żeby w jeden dzień załatwić sprawę, ale przecież można rozłożyć mecze na kilka dni. W ch*j zespołów i tak nie nazbierasz. Popatrz ile czasu trzeba się namęczyć, żeby 10 na mixa znaleźć @ co to za dupę w poście oznaczasz? // @ Chętnie zagram! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2016 #388547 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Niech weżmie jakaś odpowiedzialna osoba naprzykład administrator zacznie robic zapisy i jeżeli dojdzie do meczu i dana druzyna badz osoba nie zjawi sie to inny termin lub dyskfalifikacja i walkowerem wygrywa inna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrooX Napisano 25 Stycznia 2016 #388556 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Fajnym pomyslem jest zrobienie hal of fame to po polsku chyba sciana sławy gdzie trafiało by logo zwycieskiej druzyny. Dany urywek "ściany" znajdowal by sie gdzies na głowej...ale to juz czysty design podstawa to zapisywanie jedynie odpowiedzialnych i zmotywowanych druzyn ktore maja juz jakies doswiadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwedzki movement Napisano 25 Stycznia 2016 Autor #388558 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Nadal nie mamy odpowiedzi rządzących, co z tego że są ludzie chętni, jak i osoby do poprowadzenia tego, skoro Head admini to olewają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 25 Stycznia 2016 #388559 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Nadal nie mamy odpowiedzi rządzących, co z tego że są ludzie chętni, jak i osoby do poprowadzenia tego, skoro Head admini to olewają. Ej, ej nikt nic nie olewa, temat jest świeży, więc daj trochę czasu na zastanowienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrooX Napisano 25 Stycznia 2016 #388636 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Jesli podjeli byscie decyzje pozytywna to tylko chcial bym byscie zadbali o to by dostepne byly dwa odpowiednie serwery bo złosliwosc rzeczy martwych nie zna granic Przed podjeciem tej decyzji lepiej by osoby decyzyjne dokładnie to przemyslaly bo przy organizacji tego typu turniejow jest patrzebna anielska cierpliwosc i "jaja ze stali" bo małe upierdliwe rzeczy bd was nękac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwedzki movement Napisano 25 Stycznia 2016 Autor #388658 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Osobiście mam już drużynę, także czekam na decyzje administratorów i bierzemy się do roboty. Wszystkim się zajmę z pomocą jednego admina oraz moderatora forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2016 #388749 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 A co można do jakiejś drużyny dołączyć do czy trzeba robić swoją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 26 Stycznia 2016 #388757 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 @@dupadupadupadupa widać, że (chyba) nigdy nie grałeś w takim konkursie Pamiętaj, że dla większości nie liczą się nagrody a wspólna zabawa z kolegami. Jeśli dobrze rozgłośni się konkursiwo i da jakieś fajniejsze nagrody to będzie multum drużyn Tylko trzeba chęci i czasu bo ogarnięcie konkursu trudne nie jest @@Szwedzki movement rozmawiałem wczoraj z @ i jak coś to we 2 pomożemy Ci z organizacją imprezy :wegorz: @@dupadupadupadupa mówisz, że trudno 10 osób ogarnąć na mieszańca? Zapraszam na TS #9 w strefie vip to się przekonasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwedzki movement Napisano 26 Stycznia 2016 Autor #389075 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Dobra to jaki plan działania ? Pytanie do rządzących, bo nadal nie widzę tutaj jakieś inicjatywy z waszej strony, są chętni do organizacji i do gry, gdzie wasza odpowiedz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2016 #389087 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Ja jj za i mam pytanie. Czy trzeba zrobić swoją drużynę czy do kogoś dołączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Stycznia 2016 #389091 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Ja jj za i mam pytanie. Czy trzeba zrobić swoją drużynę czy do kogoś dołączyć? Jeżeli temat wypali, zaczynaj szukać teamu. Czekamy na wypowiedź h@, OP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrooX Napisano 28 Stycznia 2016 #389855 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Ta cisza żle wróży ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwedzki movement Napisano 28 Stycznia 2016 Autor #389930 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Z powodu zajebistego zainteresowania H@ w inicjatywę turnieju, rezygnuje z zajęcia się organizacją . Zapewne już rządzący tutaj mają wyjebane na wszystkie pomysły, a forum tętni własnym życiem. Powodzenia przy następnych pomysłach i organizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 28 Stycznia 2016 #389935 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Nie rezygnuj jeszcze, poczekaj, to nie jest prosty temat do rozpatrzenia. Wrzuć na luz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 28 Stycznia 2016 #389952 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dembo Napisano 28 Stycznia 2016 #390063 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Jestem za dobrze rzucam kosami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Stycznia 2016 #390277 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Z powodu zajebistego zainteresowania H@ w inicjatywę turnieju, rezygnuje z zajęcia się organizacją . Zapewne już rządzący tutaj mają wyjebane na wszystkie pomysły, a forum tętni własnym życiem. Powodzenia przy następnych pomysłach i organizacji. w związku z takim podejściem kolejnego potencjalnego inicjatora czegoś takiego z góry odrzucam. Nie raz już byli chętni, nie raz dostawali przyzwolenie administracji i co? Kończyło się na 2-3 rundzie eliminacji. Teraz czekaliśmy na więcej wypowiedzi, a nie tych samych osób, ale jeżeli pan movment wykazuje aż tak niski poziom nie mamy o czym rozmawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi