Gość Guest Napisano 8 Lutego 2014 #104234 Napisano 8 Lutego 2014 [align=center][/align] [align=center] [/align] Nick : - asd` Wiek : - 17 jeszcze. Do świadczenie (w byciu adminem): - Nie bede się rozpisywał, adminowałem na 70% sieciach, tutaj byłem Redaktorem naczelnym. Nie dawno skończyłem działalność Administratora na największym w Europie serwerze Multi Theft Auto. Znajomo ść AMXX (W skali 1-10): - 10/10 Sta ż w CS-sie: - 5 lat Steam / NonSteam: - Steam Dlaczego TY .!: - Jestem przede wszystkim osobą pracowitą, wyrozumiałą ale do pewnego stopnia. Potrafię dobrze nawiązać kontakt z drugą osobą, pomóc jej. Nie lubię siebie sam oceniać, ale jestem odpowiedzialny, bezstronny i stanowczy. Nie podzielam na graczy faworyzacji. Jestem aktywnym użytkownikiem, mam swój staż za sobą i uważam że w takiej posadzie się odnajdę. Bynajmniej prócz obowiązkowych zajęć tej posady jestem w stanie pomóc sieci w granicach kryzysu, czy też graficznie, webmastersko. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: - W dni robocze 2-3 godziny, w weekendy i różnego rodzaju ferie 5-7 Kontakt : Steam: xychas GG: 47924654 Jeżeli się nie dostanę, płakał nie będę. Pomoc oferowana z mojej strony to jedynie moja bujna inicjatywa, będę grał dalej. Dziękuje za przeczytanie, pozdrawiam.
Strajk Napisano 8 Lutego 2014 #104271 Napisano 8 Lutego 2014 Od dawna nie było takiego podania jestem na tak tylko mam jedno pytanie potrafisz pisać pluginy amx 10/10 ? Jak tak to okej
Gość Guest Napisano 8 Lutego 2014 #104275 Napisano 8 Lutego 2014 Jestem na tak: -często gra -pomocny -miły
Gość Guest Napisano 8 Lutego 2014 #102065 Napisano 8 Lutego 2014 10/10 Wszędzie te skale i podziały są inne. Potrafię edytować i częściowo napisać plugin, choć myśle że w roli admina wystarczy umieć w 100% posługiwać się konsolą. Co do gametrackera, nie wiem dlaczego ale nie mam innych nicków wypisanych jak "asd`" Przed odejściem moim z sieci, gdzieś w październiku grałem tutaj po 7godzin dziennie a w gametrackerze nie ma tylu nawet. Możliwe że byl resetowany? KLIKNIJ = gametracker
n-ty dzien Napisano 9 Lutego 2014 #107484 Napisano 9 Lutego 2014 Pamiętam cię, kolego. Nie przypominam sobie, żebyś grywał 7h dziennie. Wystrzeliłeś u nas bardzo szybko, jednak na tym jednym strzale się skończyło. Redakcja została zaniedbana na samym starcie. Z powierzonej ci funkcji admina ODD2 też się nie wywiązałeś. Zapał chyba szybko minął. Doceniam twoje umiejętności,ale abym zmienił swoje zdanie, musisz na to zapracować.
n-ty dzien Napisano 9 Lutego 2014 #107485 Napisano 9 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362172 Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina ONLY DD2" do "Kosz".
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
Popularne Dni
8 Lut
4
9 Lut
2
5 Gru
1