Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie o Admina - Raaku (asd`)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest
Napisano

[align=center]17848156093610634871.png[/align]

[align=center]

[/align]

Nick

: 

- asd`

: 

- 17 jeszcze.

Do

świadczenie (w byciu adminem): 

- Nie bede się rozpisywał, adminowałem na 70% sieciach, tutaj byłem Redaktorem naczelnym.

Nie dawno skończyłem działalność Administratora na największym w Europie serwerze Multi Theft Auto.

Znajomo

ść AMXX (W skali 1-10): 

- 10/10

Sta

ż w CS-sie: 

- 5 lat

Steam

/ NonSteam: 

- Steam

Dlaczego

TY .!: 

- Jestem przede wszystkim osobą pracowitą, wyrozumiałą ale do pewnego stopnia. Potrafię dobrze nawiązać kontakt z drugą osobą, pomóc jej. Nie lubię siebie sam oceniać, ale jestem odpowiedzialny, bezstronny i stanowczy. Nie podzielam na graczy faworyzacji. Jestem aktywnym użytkownikiem, mam swój staż za sobą i uważam że w takiej posadzie się odnajdę.

Bynajmniej prócz obowiązkowych zajęć tej posady jestem w stanie pomóc sieci w granicach kryzysu, czy też graficznie, webmastersko.

Czas

jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 

- W dni robocze 2-3 godziny, w weekendy i różnego rodzaju ferie 5-7

Kontakt

Steam:

xychas

GG:

47924654

Jeżeli się nie dostanę, płakał nie będę.

Pomoc oferowana z mojej strony to jedynie moja bujna inicjatywa, będę grał dalej.

Dziękuje za przeczytanie, pozdrawiam.

Gość Guest
Napisano

10/10

Wszędzie te skale i podziały są inne.

Potrafię edytować i częściowo napisać plugin, choć myśle że w roli admina wystarczy umieć w 100% posługiwać się konsolą.

Co do gametrackera, nie wiem dlaczego ale nie mam innych nicków wypisanych jak "asd`"

Przed odejściem moim z sieci, gdzieś w październiku grałem tutaj po 7godzin dziennie a w gametrackerze nie ma tylu nawet.

Możliwe że byl resetowany?

KLIKNIJ

= gametracker

Napisano

Pamiętam cię, kolego. Nie przypominam sobie, żebyś grywał 7h dziennie. Wystrzeliłeś u nas bardzo szybko, jednak na tym jednym strzale się skończyło. Redakcja została zaniedbana na samym starcie. Z powierzonej ci funkcji admina ODD2 też się nie wywiązałeś. Zapał chyba szybko minął. Doceniam twoje umiejętności,ale abym zmienił swoje zdanie, musisz na to zapracować.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• 1 year later...
  • Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...