Gość Guest Napisano 8 Lutego 2014 #104234 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 [align=center][/align] [align=center] [/align] Nick : - asd` Wiek : - 17 jeszcze. Do świadczenie (w byciu adminem): - Nie bede się rozpisywał, adminowałem na 70% sieciach, tutaj byłem Redaktorem naczelnym. Nie dawno skończyłem działalność Administratora na największym w Europie serwerze Multi Theft Auto. Znajomo ść AMXX (W skali 1-10): - 10/10 Sta ż w CS-sie: - 5 lat Steam / NonSteam: - Steam Dlaczego TY .!: - Jestem przede wszystkim osobą pracowitą, wyrozumiałą ale do pewnego stopnia. Potrafię dobrze nawiązać kontakt z drugą osobą, pomóc jej. Nie lubię siebie sam oceniać, ale jestem odpowiedzialny, bezstronny i stanowczy. Nie podzielam na graczy faworyzacji. Jestem aktywnym użytkownikiem, mam swój staż za sobą i uważam że w takiej posadzie się odnajdę. Bynajmniej prócz obowiązkowych zajęć tej posady jestem w stanie pomóc sieci w granicach kryzysu, czy też graficznie, webmastersko. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: - W dni robocze 2-3 godziny, w weekendy i różnego rodzaju ferie 5-7 Kontakt : Steam: xychas GG: 47924654 Jeżeli się nie dostanę, płakał nie będę. Pomoc oferowana z mojej strony to jedynie moja bujna inicjatywa, będę grał dalej. Dziękuje za przeczytanie, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 8 Lutego 2014 #104271 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Od dawna nie było takiego podania jestem na tak tylko mam jedno pytanie potrafisz pisać pluginy amx 10/10 ? Jak tak to okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lutego 2014 #104275 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Jestem na tak: -często gra -pomocny -miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lutego 2014 #102065 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 10/10 Wszędzie te skale i podziały są inne. Potrafię edytować i częściowo napisać plugin, choć myśle że w roli admina wystarczy umieć w 100% posługiwać się konsolą. Co do gametrackera, nie wiem dlaczego ale nie mam innych nicków wypisanych jak "asd`" Przed odejściem moim z sieci, gdzieś w październiku grałem tutaj po 7godzin dziennie a w gametrackerze nie ma tylu nawet. Możliwe że byl resetowany? KLIKNIJ = gametracker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Lutego 2014 #107484 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Pamiętam cię, kolego. Nie przypominam sobie, żebyś grywał 7h dziennie. Wystrzeliłeś u nas bardzo szybko, jednak na tym jednym strzale się skończyło. Redakcja została zaniedbana na samym starcie. Z powierzonej ci funkcji admina ODD2 też się nie wywiązałeś. Zapał chyba szybko minął. Doceniam twoje umiejętności,ale abym zmienił swoje zdanie, musisz na to zapracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Lutego 2014 #107485 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362172 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina ONLY DD2" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi