Gość Guest Napisano 7 Lutego 2014 #104024 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Witam, więc jakiś czas temu kupiłem sobie vipka na miesiąc na nick: NesqiK, teraz po 3 latach przypomniałem sobie passy do Steama i takie pytanko czy moglibyście przenieść tego Vipa jakoś na ten steam : STEAM_0:0:57382662 Jeśli tak to dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2014 #104006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Zrobione, jak coś bedzie zle to pisz na pw forum, albo dodaj mnie na steam, a moj nick to old | Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2014 #104007 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi