Gość Guest Napisano 7 Lutego 2014 #104344 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Czy mogli byście zrobić, coś takiego jak przenoszenie lvl z jakiejś klasy na inną . Ostatnio grałem sobie właśnie na takim cod modzie i było coś takiego. Pisało się /przenies i mogłeś przenosić lvl na jaką klasę chciałeś. To jest naprawdę dobra rzecz :good: :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2014 #104345 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Jestem na nie taka opcja jest zbędna i niesprawiedliwa. Wbijesz lv łatwą klasą i przeniesiesz na jakąś dobrą i to jest bezsensu wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 7 Lutego 2014 #104301 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Jestem na NIE Niektóre osoby albo wszyscy by nabijali lvl na 1 i by przenosili na lvl np 100 i byłby od razu 400 lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Lutego 2014 #104304 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Po 1 Boob, widzę, że nie zrozumiałeś, jak to działa. Jak przenosisz lvl to on się nie sumuje i nie będzie np 30+50 lvl i na klasie będzie miał 80. Po 2 Ja co do pomysłu jestem Neutral, ponieważ z jednej strony mogłoby to być ciekawe, ale z drugiej podzielam zdanie WuTeEf'a. Po 3 Nie wiem kto zamknął temat po 2 wypowiedziach, gdy jeszcze nie było wyjaśnione, i nie było napisane dlaczego został zamknięty tak więc czekamy na większa ilość wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2014 #104199 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Więc czekamy na wiencej wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2014 #104200 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Dla mnie takie coś było by zbędne, bo tak jak jest wyżej napisane to by było niesprawiedliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2014 #104201 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Nie ma takiej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2014 #104202 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi