Gość Guest Napisano 7 Lutego 2014 #101928 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Czy na nicku: Haq~ jest jakiś ban na Multi-Head.pl pytam się was bo jestem nowy i nie wiem bo może ktoś grał na takim nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 7 Lutego 2014 #101930 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Witam. Wiesz, bany zazwyczaj nie są na nick tylko na ip id. , ale myślę, że spokojnie możesz na nim grać. / przenoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2014 #102112 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 7 Lutego 2014 #102096 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi